Hvordan komme til Venabygdsfjellet

Du er her

Opplevelser på Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet byr på mange flotte opplevelser og aktiviteter. Her er det mange utgangspunkter for turer, både på egen hånd og med turleder, for fjellridning, fiske og kanopadling. Her finner du aktiviteter både for voksne og barn.

Bli med på fotturer med turleder - Landskapet er preget av rolige, harmoniske fjell og vidder formet i ørkenklima for 60 millioner år siden. Venabu fjellhotell tilbyr guidede turer med dyktige og kunnskapsrike turledere. De legger vekt på at alle skal ha glede av å komme seg ut i fjellet. Turene er lagt opp slik at man skal ha god tid til å raste og oppleve naturens mangfold. Opplev de lyse sommernetter, gå over lavkledde vidder i villreinens rike, bli med til seterstulene og opplev Gudbrandsdalens rike kultur, så som Peer Gynt stevnet i august. Dette er noen av temaene sommeren 2013.

Lære å ri eller bli med på ridetur -  Kan du tenke deg å ri i kupert fjellterreng; forbi store juv, opp på fjelltopper og til fantastiske fossefall? Eller kanskje du aldri har ridd, og ønsker å få oppleve gleden av å se fjellet fra hesteryggen? Uansett er Venabustallen stedet for deg! De har i mer enn 35 år tatt med oss turister ut i terrenget på hest, både erfarne og helt uerfarne. Hos dem kan du dra ut på heldagsturer, 3-, 2-, og 1-timers turer, eller bli med på en instruksjonstime for å lære det mest grunnleggende. De tilbyr også leierunder for barn. For deg som ønsker flere dager til hest tilbyr vi 5 dagers rideferie, helgetur (rideweekend) eller Peer Gynt rideferie. Alle våre turer tilpasses etter deres ønske og nivå. For oss er det viktig med en høy standard når det gjelder sikkerhet, service og trygge hester.

Gå på fottur på egen hånd - Om sommeren finnes et nett av merkede stier i lett og variert fjellterreng. Vi har mange turforslag, fra noen få kilometer opp til ca 18km. Hver morgen er det mulig å ta buss innover fjellet og gå en av stiene tilbake til hotellet.

Opplev Peer Gynt med guide

Venabu Fjellhotell har i en årrekke arrangert turer med dyktige guider til Peer Gynt forestillingen ved Gålå vatnet. Peer Gynt i egen fjellheim er blitt en suksess der nærmere 20 000 ser forestillingen hvert år, mange kommer tilbake år etter år. De tilbyr opplevelsespakker med måltider, overnatting, transport og guiding. Venabu Fjellhotell har buss tur/retur fra hotellet til Gålå, og guide som gjør turen til en spennende opplevelse. Det er også mulig å kombinere Peer Gynt med ridning i fjellet, eller fottur med leder.

Padle kano, fiske og sykle.

Du kan leie kanoer og sykler flere steder på venabygdsfjellet.

Webkamera på Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet Vel

Du finner oss her: www.venabygdsfjellet.no.

Bli medlem du også: http://www.venabygdsfjellet.no/?q=node/7.

Destinasjon Venabygdsfjellet er et prosjekt ledet av Venabygdsfjellet Vel.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer