Fjellbryllup på Venabygdsfjellet

Locations

Lundegard og Midtgard
Lundegard er Lundes nye leilighetsbygg. Her finner du 10 leiligheter og en stor festsal. I storstua kan det fint dekkes på til 80 personer. I tilknytning til storstua er det også en ekstra stue med flere sittegrupper, et stort kjøkken og terasse med fantastisk utsikt.

På Lundes har vi også ei storhytte som heter Midtgard. Her er det 36 sengeplasser fordelt på 12 soverom, og man har også her et stort kjøkken og stor stue med langbord. Både Lundegard og Midtgard passer perfekt til bryllupsfesten!

Venabu Fjellhotell
Venabu har fine lokaler og uteområder til ditt fjellbryllup. Hotellets fasiliteter passer godt til små og mellomstore bryllup. Hotellet er godt egnet for tradisjonelle fjellbryllup, og hjelper deg gjerne å planlegge din feiring. Våre kokker hjelper dere å finne den perfekte menyen. 

Spidsbergseter Resort Rondane
Spidsbergseter har lenge vært vertskap for bryllupsfeiringer. Mange års erfaring sikrer deg ditt drømmebryllup. Fasilitetene passer både store og små bryllup. Hva med å spise bryllupsmiddagen i vår restaurant Nordlyset, med tak og vegger av glass? Store fasiliteter gjør at dere slipper å benytte samme lokale til middag og fest – her har dere egen festsal etter middag med egen bar.

Kirker

Venabygd Fjellkapell
Innviet i 1979. Ligger sentralt på Venabygdsfjellet, på en setertomt. Selve kapellet er et rektangulært bygg i stein og tre med torvtak og et lite klokketårn. Mulighet for hesteskyss til selskapslokalene på Venabygdsfjellet.

Kapasitet: 100

Mer informasjon og bestilling:
Soknerådskontoret i Ringebu 61 28 43 50

Ringebu Stavkirke
Bygget ca. 1220. Den er en av 28 gjenværende stavkirker i Norge, og en av de største. Kirken er av Borgundtypen, og står fortsatt på opprinnelig plass med bevart stavkonstruksjon.

Kapasitet: 300

Mer informasjon og bestilling:
Soknerådskontoret i Ringebu 61 28 43 50

Sollia Kirke
Sollia kirke er en langkirke i barokk stil fra 1738 i Sollia i Stor-Elvdal kommune i Hedmark. Byggverket er i tømmer.

Kapasitet: 85

Mer informasjon og bestilling:
Stor-Elvdal Kirkekontor 62 46 48 40

Transport

Vi tilbyr transport fra kirkene til de ulike selskapsstedene. Alle arrangører kan stille med bil eller minibuss. Dersom det er behov for buss, organiserer vi dette med hjelp av lokale aktører.

Ønsker dere en spesiell skyss? Fra Venabygd Fjellkapell kan brudeparet fraktes med hest og stasvogn, eller hest og slede. Les mer om bryllupsskjøring med hest.

X