Norsk matbord

Hver onsdag i sesongene står vår spesialitet Norsk Matbord dekket på Venabu, med spennende retter basert på norske råvarer og tradisjoner. Hjemmelagde retter laget etter gamle oppskrifter og foredlingsmetoder. Selv om du ikke bor på hotellet er du hjertelig velkommen til å spise hos oss.

Foto: Olav Storm

Venabus viltaften

I månedskiftet oktober/november arrangeres Viltaften på Venabu. Dette smaksrike koldtbordet består av varme og kalde retter basert på vilt, fisk, bær og et stort dessertbord samt ostebord. Det er også mulig å delta på vinsmaking før koldtbordet. Du kan bestille helgeopphold, eller kun Viltaften. Vi anbefaler å bestille tidlig for å være sikret plass.

Foto: Olav Storm

Gudbrandsdalsbord

Utvalge lørdager kan du nyte det berømte Gudbrandsdalsbordet  hos Spidsbergseter. Varme og kalde retter,metervis med dessert. Vilt, fisk, skalldyr, salater, ostebord og alt du kan forestille deg!

Selv om du ikke bor på Spidsbergseter er du hjertelig velkommen til å bestille bord.

Søndagslunsj

Et populært tilbud om sommeren på Spidsbergseter.

Utallige varme og kalde retter, og ikke minst metervis med desserter. Kaffe er selvfølgelig inkludert.

Selv om du ikke bor på Spidsbergseter er du hjertelig velkommen til å bestille bord.

Aquavitfjøset

Opprinnelig et gammelt steinfjøs fra 1850. Fjøslukta er borte, men tradisjonene henger igjen i veggene.

Her serveres det utallige sorter av den edle drikk, over 220 ulike sorter. I «Fjøset» blir du tatt med på en reise i akevittens verden og du får også vite mer om Spidsbergseters historie. Spidsbergseter tilpasser gjerne en egen opplevelse i Aquavitfjøset for grupper.

Vegansk

Både Venabu og Spidsbergseter serverer alternative retter og tilrettelegger for de som har spesielle dietter. Det serveres vegetariske og vegansk retter ved alle våre buffeter, og det er en stor salatbuffet. De fleste sausene er gluten- og laktosefri. Er det behov for spesielle dietter, tilrettelegger vi selvfølgelig om vi får beskjed ved bestilling.

Foto: Olav Storm

Julebord

Julebord på fjellet gir deg en flott førjulsopplevelse.
Våre tradisjonsrike julebord er viden kjent, og her vil du få god, hjemmelaget og tradisjonell julemat kombinert med vilt og sjømat og andre delikatesser. Det lønner det seg å være tidlig ute med bestillingen for å ta del i vårt smaksrike førjulseventyr.

Foto: Olav Storm

Seterlunsj på Lykkjesetra

Lykkjesetra eies av Venabu Fjellhotell. Tirsdager i sommersesongen serverer budeia en skikkelig seterlunsj, bestående av rømmegrøt, spekemat, rømmevafler stekt på gamlemåten og lokale jordbær. Du kan delta på fottur eller ridetur som inkluderer seterlunsj, eller kjøre bil/gå fottur på egenhånd til setra. Forhåndsbestilling. 

Foto: Olav Storm

X