Beliggenhet:
Venabu Fjellhotell

Pris: Fra kr 200,–

Massør tilgjengelig: 
I høysesongene.
Multivib tilgjengelig hele året.

På Venabu Fjellhotells massasjerom finnes tradisjonell massasjebenk og Multivib. I sesongene tilbys profesjonell massasje.

Profesjonell massasje
I høysesongene er en av Venabus profesjonelle massører tilgjengelig. Vi har massører som tilbyr klassisk (svensk) massasje, Shiatsu massasje, Tibetansk healing massasje, fotsoneterapi, triggerpunktsmassasje, avspenningsmassasje og idrettsmassasje. Hos oss finner du kvalifiserte massasjeterapeuter med erfaring og stor faglig kompetanse, vi har både kvinnelige og mannlige massører. 
Massasje øker blodsirkulasjonen og virker avspennende.

Multivib – vibra acoustic therapy
Utenom høysesongen er du velkommen til å prøve vår Multivib. Multivib konseptet er utviklet i Norge og metoden kalles VibroAkustisk Terapi. Systemet er basert på at kroppen blir vibrert med lavfrekvente lydbølger via en madress med innebygde høyttalere. Behandlingsprogrammene er utviklet for å kunne lindre ulike muskulære plager.  

Dette er ikke musikk, men bølgende lys som høres og kjennes ut som vibrasjoner. Lydbølgene spres via vannet i kroppen, og påvirker derfor alle kroppsdeler. Du oppnår en behagelig avspenning.

Et program tar ca 23 minutter. 

X