Idrettssamlinger på Venabygdsfjellet

På Venabygdsfjellet har vi flotte treningsmuligheter uansett sesong. Bedriftenes gode samarbeid sikrer gode skiløyper i variert terreng hele sesongen gjennom. Både Lundes, Spidsbergseter og Venabu har erfaring med idrettssamlinger fra tidligere, og vi skreddersyr både løyper og opphold for dere! 

Vi er også stolt sponsor av Team Veidekke Innlandet, trener Eivind Warlo har dette å si om treningssamlinger på Venabygdsfjellet:

«Som treningsdestinasjon er Venabygdsfjellet veldig undervurdert. Jeg har hatt med treningsgrupper på elitenivå hit i ti år, og det er en grunn til at vi kommer tilbake år etter år. I 17/18 sesongen har vi i Team Veidekke Innlandet vært her i 3 uker totalt, både sommer og vinter.

Kombinasjonen av lange stigninger fra dalene på begge sider,
og slake vidder oppe på platået, gjør Venabygdsfjellet til et helt unikt område,
der det er lett å trene mye og godt!

Her finner vi kanskje Norges beste skiterreng for mengdetrening, kombinert med gode konkurranseløyper som er lyssatt. Overnattingsmuligheter ved Lundes, Venabu og Spidsbergseter er kanskje de beste vi har her i landet til treningsformål.

Skiløyper, turstier, sykkeltraseer og rulleskimuligheter ligger bokstavelig talt ved dørterskelen, og når man kommer inn fra økt er maten som serveres helt fantastisk, og hakket bedre enn andre steder synes vi.

Om man velger å bo i leilighet/hytte og lage mat selv, er det null problem med en rikholdig og søndagsåpen butikk oppe på fjellet. Lokalisert midt mellom Oslo og Trondheim håper vi at flere vil finne veien hit og dele fjellet med oss framover! Jeg er gjerne behjelpelig med gode råd og treningsruter!»

Eivind Warlo, trener Team Veidekke Innlandet

Kapasitet (personer pr samling): 250

Treningsrom/sal: Har ikke treningsrom, men har store saler som kan benyttes med egenvekt/ eget utstyr. 

Boforhold: 61 rom og 16 leiligheter med dusj/wc og tv. Opphold på hotellet med pensjon eller leiligheter med enten pensjon eller selvhushold. Er svært fleksible og tilrettelegger etter behov.

Spidsbergseter har også svømmebasseng, flere badstuer, steambad, boblebad mm. Perfekt etter en lang treningsøkt! 

«Norges koseligste skistall» med peis, varm solbærtobby og direkte utgang til løypenettet.

 

Kapasitet (personer pr samling): 150

Treningsrom/sal: LundeGymmen på Lundegard med mye forskjellig treningsutstyr. Storsalen i anlegget passer perfekt til felles måltider og samlinger.

Noen typer utstyr: Tredemølle, romaskin, manualer, benkpress med mer i gymmen. Smørebod og egen bod til hver leilighet på Lundegard.

Vi tilbyr catering, men dere er også velkomne til å kokke selv, da Lundegard har storkjøkken som egner seg til matlaging for mange personer! Lundegard og/eller våre storhytter passer utmerket for treningsturer, sommer som vinter!  

 

Kapasitet (personer pr samling): 120

Treningsrom/sal: Venabu har treningsrom med sirkeltreningsutstyr og diverse annet treningsutstyr som BOSU-ball, pilates ball, strikker. I tillegg er det fine inne- og uteområder som kan benyttes til egentrening. 

Egen skistall, mulighet for yoga-/pilatestimer og 2 badstuer

56 hotellrom med dusj/WC. Opphold på hotellet med full- eller halvpensjon, eller opphold i høystandard utleiehytter med eller uten måltider inkludert. «Storhytta» med enklere standard for 20 pers (5 rom), felles dusj/WC, enkelt kjøkken og mulighet for måltider på hotellet.

Hotellet har i flere år tatt imot langsrennsgrupper på treningsopphold. Hotellet er egnet for funksjonshemmede (6 rom for rullestolbrukere), og har i 50 år vært vertskap for «Vintersportsuka» – en aktivitetsuke for alle. 

 

X