Yoga, pilates & snowga

Beliggenhet:

Venabu Fjellhotell

Pris: Fra kr 150,–

Når: Utvalgte ukedager i vinter- og sommersesong.

Helgekurs: Se www.venabu.no

I vintersesongen tilbys Snowga utendørs og Pilates innendørs, i sommersesongen tilbys ulike former for yoga. Snowga/Pilates/Yoga arrangeres noen dager i uken i sesongene, i tillegg arrangeres det noen helgekurs i løpet av året. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om dette. Venabu tilbyr også massasje i sesongene. 

Snowga passer for deg som ønsker å oppleve naturen på en annerledes måte. Snowga tilbys torsdager i vintersesongen. Vi spenner på oss trugene, og går en kort tur til et egnet sted utenfor allfarvei. Her instrueres det i enkle yogaøvelser og pust, det legges fokus på tilstedeværelse. Det er erfarne yogainstruktører som leder Snowga-turene. For å delta på Snowga anbefales det at du har litt erfaring med å gå på truger. Du bør også ha litt erfaring fra yoga eller annen tilsvarende trening.

Yoga tilbys ukentlig i sommersesongen og visse perioder av vintersesongen. Vi har erfarne instruktører som instruerer i Yin yoga, Vinjasa yoga og Ashtanga yoga. I yogatimene er det fokus på avspenning og pust. Det kreves lite forkunnskaper og fysisk form for å delta. Øvelsene tilpasses så man kan gjøre de sittende på stol istedenfor på matte, om man har behov for det. 

Pilatestimer tilbys på ukentlig basis i vintersesongene. Vår erfarne instruktør Joy fra England leder gruppen igjennom øvelsene. Hun graderer nivået ut fra gruppens nivå. De fleste som deltar har ingen eller lite tidligere erfaring fra pilates. 

X