Fjellbadet

Fjellbadet på Spidsbergseter er et velværesenter av de sjeldne. Her finner du svømmebasseng, barnebasseng, boblebad, steambad, badstuer, klatrevegg og fossefall mm.

Fjellbadet er åpent for alle, billett løses ut i resepsjonen. De som bor på Spidsbergseter med pensjon har inngang inkludert i prisen.

Lundegymmen

På Lundegard ligger Lundegymmen, et nytt treningsrom med alt en trenger for å holde seg i form med alt fra romaskin til tredemølle. Om man bor på Lundegard har man fri tilgang til Lundegymmen hele oppholdet, men klippe- og årskort kan også kjøpes i Kiwi-butikken! Selv om du ikke bor på Lundes er du hjertelig velkommen til Lundegymmen for ei treningsøkt! 

Yoga, pilates & snowga

Venabu Fjellhotell arrangerer Yoga og Snowga. I sommersesongen kan du blant annet prøve Yin yoga, Vinjasa yoga og Ashtanga yoga. Ingen forkunnskaper kreves. I vintersesongen kan du delta på Snowga utendørs (krever litt erfaring med yoga), eller Pilates innendørs (ingen forkunnskaper kreves). Venabu arrangerer i tillegg kurs i yoga flere helger i løpet av året.

Massasje

Venabu Fjellhotell tilbyr massasje i vinter- og sommersesongene. Vi har både kvinnelige og mannlige massører som tilbyr ulike typer massasje. Du kan blant annet bestille shiatsu-, klassisk- eller idrettsmassasje.

Sirkeltrening på Venabu

Venabu Fjellhotell har et enkelt treningsrom med sirkeltreningsapparater, i tillegg til romaskin og tredemølle. Etter treningsøkten kan du slappe av i en av badstuene.

X