Fjellbadet

Fjellbadet på Spidsbergseter er et velværesenter av de sjeldne. Her finner du svømmebasseng, barnebasseng, boblebad, steambad, badstuer, klatrevegg, motstrøm og fossefall mm.

Fjellbadet er åpent for alle, billett løses ut i resepsjonen. De som bor på Spidsbergseter med pensjon har inngang inkludert i prisen.

Lundegymmen

På Lundegard ligger Lundegymmen, et nytt treningsrom med alt en trenger for å holde seg i form med alt fra romaskin til tredemølle. Om man bor på Lundegard har man fri tilgang til Lundegymmen hele oppholdet, men klippe- og årskort kan også kjøpes i Kiwi-butikken! Selv om du ikke bor på Lundes er du hjertelig velkommen til Lundegymmen for ei treningsøkt! 

Yoga, pilates & snowga

Venabu Fjellhotell arrangerer Yoga og Snowga. I sommersesongen kan du blant annet prøve Yin yoga, Vinjasa yoga og Ashtanga yoga. Ingen forkunnskaper kreves. I vintersesongen kan du delta på Snowga utendørs (krever litt erfaring med yoga), eller Pilates innendørs (ingen forkunnskaper kreves). Venabu arrangerer i tillegg kurs i yoga flere helger i løpet av året.

Massasje

Venabu Fjellhotell tilbyr massasje i vinter- og sommersesongene. Vi har både kvinnelige og mannlige massører som tilbyr ulike typer massasje. Du kan blant annet bestille shiatsu-, klassisk- eller idrettsmassasje.

Sirkeltrening på Venabu

Venabu Fjellhotell har et enkelt treningsrom med sirkeltreningsapparater, i tillegg til romaskin og tredemølle. Etter treningsøkten kan du slappe av i en av badstuene.

X