Langrenn og turski

Preparerte løyper: 156 km

Høydemeter: 950 m.o.h

Sesong: November–april

Venabygdsfjellet har et unikt og snilt løypenett i en storslagen natur sør for Rondane. Her kan man kombinere de flotteste turer i både høyfjells- og fjellbjørkterreng. Turområdet er egnet både for treningsturer i preparerte løyper og spennende turer utenfor løypenettet. Har du testet løypenettet på Venabygdsfjellet èn gang kommer du garantert tilbake!

Utleie av felleski
Spidsbergseter Resort Rondane har nye, moderne felleski til utleie. De har også det som kalles «Norges koseligste skistall», med peis og varm solbærtoddy. Egen aktivitetsleder sørger for utleie av felleski/staver/sko, truger, pulk og diverse akeutstyr.

Utleie av turski
Venabu Fjellhotell har spesialisert seg på turskitilbudet, og tilbyr guidede ski- og trugeturer i og utenfor løypenettet. I mars arrangeres skisafari for de som ønsker å gå utenfor det preparerte løypenettet. Det er også mulighet for leie turski/staver/sko, truger og pulk.

Dagens skitur-tips
Dersom du vil ha tips til dagens skitur, kan det være lurt å på titte innom løyper.net for oppdatert info om preparerte løyper. Du er også hjertelig velkommen innom en av bedriftene på fjellet for tips om dagens tur!

X